1. Într-un castron, se amesteca 1 1/2 lingurita de boia iute, 3/4 lingurita de coriandru, 1/4 lingurita de ghimbir si 1/4 lingurlta de sare. Se adauga rosiile taiate, pasta de rosii, hreanul, otetul, mierea si jalapeno. Se pun la frigider pâna la utilizare.
2. Într-un castron mare, se amesteca restul de 2 lingurite de boia iute, 1 lingurita de coriandru, 1/2 lingurita ghimbir si 1/4 lingurita de sare. Se adauga crevetii si se amesteca bine Se adauga uleiul de masline si se amesteca din nou.
3. Se incalzeste in prealabil gratarul. Se frig crevetii la 15 cm de flacara, 2 minute pe fiecare parte sau pâna sunt facuti. Pentru servit. se asaza un morman de sos În centrul fiecareia din cele 4 farfurii si se aranjeaza crevetii de jur imprejur.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii