1. Tăiaţi cele două grapefruit transversal, şi se desface miezul fructului cu un cuţit ascuţit în jurul marginii în primul rând, apoi, în spre centrul de-a lungul carcasei.Scoateti miezul cu o lingurita.
Jumatatea cealalta de la un grepfrut la fel..Taiati crab-ul în bucăţi.
3.Amestecati maioneză şi smântână impreuna bine.Adaugati mustar, sare şi piper.
4.Amestecati crabii cu dressingul preparat in prealabil si se gusta de sare şi piper.
5.Se pune in coaja de grapefruit cu atenţie.Se pune o ramura de marar peste, pentru decor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii