Se curata crevetii,lasand codita.Se bate oul cu un praf de sare si se adauga faina,amestecand bine.Se adauga putin cate putin berea(cantitatea de bere poate varia in functie de tipul de faina)pana ramane o pasta omogena mai groasa.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Se dau crevetii prin pasta obtinuta si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta.Se stropesc cu lamaie si se servec calzi.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii