Eu i-am impartit pentru 2 portii.Se curata crevetii,si se impart in 2 recipiente micute pentru cuptor.Usturoiul se curata si se taie in feliute subtiri(cate 2 pentru fiecare portie).Se adauga peste creveti,impreuna cu uleiul de masline(cate 2 linguri pt fiecare)si 2,3 picaturi de ulei picant.Se dau la cuptorul incins la 220ºC,timp de 10-15min.Se servesc calzi,alaturi de o painica lipie.Se mai pot adauga si scoici curatate.Chiar daca pare un platou micut,este destul de consistent.Este absolut delicios!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii