Toate ingredientele de mai sus de amestecă şi se lasă la macerat (în frigider)cam 1 oră(eu am lăsat-o mai mult,c-am avut altă treabă,dar nu s-a întâmplat nimic).
Se scot creveţii din sosul în care au fost lăsaţi la macerat şi se prăjesc la foc domol,într-o lingură de ulei de floarea soarelui(sau alt ulei bun pentru prăjit),pe ambele părţi,până se rumenesc.
Dacă puteţi face grătar,înşiraţi creveţii pe beţe de frigărui,alternându-i cu bucăţi de ardei roşu,prăjiţi-i la foc domol,întorcându-i pe toate părţile,cam 1 min.pe fiecare parte.
Serviţi calzi,preparând între timp orezul cu legume din reţeta mea"piept de pui cu legume-reţetă chinezească",alături de sosul dulce-picant în care s-au macerat creveţii.
Sunt o bunătate!
Bon apetit!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii