Prepararea este cum nu se poate mai simpla:
Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele
Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.
Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.
Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.
Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.
Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii