1. Într-un castron mare, se amesteca 1 lingurita de coriandru si 1/4 lingurita de sare. Se adauga crevetii, amestecând bine.
2. Într-un castron separat, se amesteca coaja de portocala, sucul de portocale, sucul de lamâie verde, restul de 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita coriandru si ardeiul Cayenne. Se adauga ardeiul gras, ceapa si frunzele de coriandru.
3. Se Încalzeste În prealabil gratarul. Se frig crevetii la 15 cm de flacara, 3 minute sau pâna sunt facuti bine; intre timp se intorc odata. Se scot crevetii in castronul cu amestecul cu portocala si se amesteca bine. Se pun la frigider cel putin 2 ore sau pâna când sunt bine raciti.
4 Seviche se serveste rece presarata deasupra cu avocado si seminte de dovleac.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii