Fiecare crevete se cresteaza usor pe lungime, cu un cutit ascutit. Intr-un bol se amesteca: usturoiul zobit, sosul de soia, sare, piper,ghimbirul, sosul de tabasco. Se amesteca bine, se adauga crevetii. Continutul bolului se varsa intr-o punga de plastic, se inchide ermetic, se da la frigider, pentru 3 ore. Dupa 3 ore, continutul se varsa intr-o tigaie, se lasa 8-10 minute, la foc domol, amestecand din cand in cand. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii