Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie.
Adăugăm apa și lăsăm să fiarbă 10 minute la foc potrivit.
Adăugăm vinul și mai lăsăm să fiarbă 5 minute.
Adăugăm frișca și mai lăsăm 2-3 minute pe foc până se leagă sosul.
Spanacul decongelat se pune la călit într-o lingură de unt pentru 1-2 minute - ar fi de preferat să aveți spanac întreg nu tocat foarte mărunt cum am avut eu :(
Creveții se spală bine în mai multe ape, se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu zeama de la jumătate de lămâie.
Preîncălzim cuptorul la 200 grade C.
Într-o tavă termorezistentă adăugăm spanacul și aranjăm creveții pe toată suprafața tăvii.
În sosul pregătit adăugăm cașcavalul ras și condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Turnăm sosul peste creveți și dăm la cuptor pentru 25 minute.
Servim fierbinte cu multă pâine.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii