Se dizolva drojdia in apa calda.Se taie sunca si ardeiul in cubulete. Se cerne faina intr-un castron, iar in mijloc se face o adancitura in care se pune laptele caldut, drojdia, mierea, sarea, uleiul, oregano, sunca si areiul.Se amesteca ingredientele pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit timp de 60 de minute. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt tava aragazului. Se intinde aluatul sub forma unui dreptunghi cu grosimea de 1,5 cm. Se aseaza aluatul in tava si, cu ajutorul furculitei, se inteapa si se traseaza dungi oblice, in ambele sensuri. Se unge cu ou batut si se lasa aluatul la crescut inca o ora. Se introduce tava in cuptorul preincalzit, pentru 40-45 de minute. Se taie calduta in dreptunghiuri.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii