Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.
Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am gasit-o pe bucataras.ro la prietena mea Madi_marin
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii