aluatul pt foi
ouale, uleiul,smintina,se amesteca
se pune atita faina cit sa rezulte un aluat care va fi intins cu facaletul,se fac 2 foi care se coc la temperatura medie
crema de vanilie
galbenusele + zaharul + amidonul + 0,250ml lapte rece se amesteca
0,750 ml lapte se pune la fiert,cind a dat in clocot se toarna compozitia de mai sus, se amesteca continu cu telul para,aprox 30 minute pina se leaga compozitia.
se ia de pe foc
se adauga aromele si albusul batut spuma ,se amesteca usor pina sa incorporat albusul,se adauga stafidele.
asamblarea prajituri
in aceiasi tava unde s-au copt foile se asambleaza prajitura, foaie +crema calda + foaie ,se pune la rece cind este rece se pudreaza cu zahar pudra vanilat
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii