Blatul:bati albusurile cu zaharul,adaugi pe rand galbenusurile,nucile date prin masina,cacaua,3 linguri faina si putin praf de copt.Ungi o tava cu unt si o tapetezi cu faina,torni compozitia in tava si o dai la cuptor circa 45 minute.
Crema:amesteci untul cu zaharul pudra si nessul dizolvat in putina apa.Adaugi galbenusurile si nucile taiate marunt.
Se scoate blatul din cuptor,se lasa sa se raceasca si dupa se intinde crema peste el.
Glazura:fierbi laptele cu 200 gr zahar si cu cele 3 linguri cacao pana se ingroasa.
Se lasa crema la racit dupa care se adauga 100 gr unt si se intinde peste crema.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii