Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga pe randgalbenusurile,nucile macinate,cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 45 minute.
Se freaca untul cu zaharul praf,nesul dizolvat cu putina apa,se adauga galbenusul de ou si nucile taiate marunt.Crema se pune peste blatul racit
Se fierbe laptele cu zaharul si cu cacaoa pana se ingroasa.Se lasa la racit ,apoi se adauga 100 gr.unt si se intinde peste crema.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii