Se pune la fiert 1 1/2 l lapte cu 300 gr zahar. Albusurile se bat spuma cu restul de 200 gr zahar si zaharul vanilat. Galbenusurile, faina si budinca se amesteca cu 500 ml lapte si se mixeaza 5 min. Cand laptele fierbe se adauga compozitia de budinca si se amesteca incontinuu ca sa nu se prinda de oala. Cand s-a ingrosat se trage de pe foc si se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos. Cand s-au omogenizat albusurile in compozitia de budinca se toarna pe prima foaie de cremes si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se presara deasupra zahar pudra. Se lasa pana a doua zi ca sa se inmoaie foile.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii