Curatam capsunile si le spalam bine,apoi le lasam cu zahar brun,intr-un castron.Am pus cateva linguri generoase de zahar brun.Separat facem creme ole conform cu indicatiile de pe plic.Eu am pus 500 ml de lapte la doua plicuri de creme ole.In instructiuni spun ca se pun 400 ml lapte la 1 plic, dar mi se pare foarte mult lapte,asa ca am pus 500 ml la 2 plicuri.Pregatim foietajul de placinta,il taiem ca pentru o impletitura,lasand pe mijloc un spatiu cam de 10 cm pentru crema ole si capsuni.Punem intai crema de vanilie si apoi capsunile scurse de zeama care au lasat-o de la zahar,dupa care trecem la impletirea aluatului.Bagam tava la cuptor pentru 50 sau 60 de minute.Eu de obicei fac testul cu scobitoarea,dar se vede si cand este gata,pentru ca se rumeneste si miroase super cand se coace.Am servit-o cu doua cupe de inghetata de cacao cu vanilie.Pofta buna !!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii