Crema racoritoare de castraveti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Crema racoritoare de  castraveti

Ingrediente

  • 4 castaveti
  • 4 iaurturi cremoase
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • crutoane cu aroma de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • piper alb macinat
  • sare
  • parmezan ras

Mod de preparare

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii. In paharul de la blender sau intr-un recipient inalt se adauga castravetii, iaurtul, uleiul de masline, sare, piper si sucul de lamaie. Se mixeaza cu blenderul pana devine o crema fina. Se seveste rece cu crutoane si parmezan ras. Sper sa va placa! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise