Intr-un vas se pune ciocolata si margarina se aseaza pe alt vas cu apa fierbinte care sta pe foc potrivit si se amesteca incontinuu pina ciocolata se topeste si devine crema. Aparte se freaca galbenusele cu zaharul pina devine spumos si se adauga la ciocolata.Se ung blaturile si deasupra cu ciocolata si se poate orna tortul cu nuca macinata sau cu migdale.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii