Crema ptr foi de torta -crema cu alune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pahare de alune sau nuci macinate
  • 1pahar de zahar
  • 1/2 pahar de apa
  • 1punga de frisca nebatuta
  • sau smintina ptr frisca

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun alunele zahar si apa si se amesteca pe un foc mic pina zaharul sa dizolvat.Se lasa la racit.

Se bate smintina pina devine frisca se adauga compozitia de alune si se amesteca.Se ung foiile de torta cu crema si deasupra si se orneaza cu fructe confiate sau viermisori de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise