Intr-o cratita se pun alunele zahar si apa si se amesteca pe un foc mic pina zaharul sa dizolvat.Se lasa la racit.
Se bate smintina pina devine frisca se adauga compozitia de alune si se amesteca.Se ung foiile de torta cu crema si deasupra si se orneaza cu fructe confiate sau viermisori de ciocolata.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii