Galbenusurile se freaca cu zaharul timp de 5 minute, se adauga apoi,faina, untul si sarea si se continua frecarea.
Se incalzeste laptele in care se pune vanilia si coaja rasa de lamaie (dupa gust) si se amesteca (turnand in fir subtire), cu crema de oua si unt, amestecand incontinuu pe foc, ca sa nu se prinda de vas.
Crema se poate folosi la umplerea torturilor sau a prajiturilor din foi.
Ca sa fie putin mai deosebita se pot adauga in crema 100 g visine taiate marunt.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii