Se bat 5 galbenusuri cu 80 gr de zahar, faina, laptele si coaja de lamaie rasa. Se omogenizeaza bine si se da pe foc lasand sa fiarba amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, se pune pe o farfurie, se taie in diferite forme care se dau prin ou batut, pesmet si se prajesc in tigaie cu putin unt sau margarina si mult ulei.
Se scot pe un servetel. Se servesc cu zahar pudra deasupra.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii