Se piseaza miezul fructului de avocado intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie. Se adauga ceapa rasa prin razatoare, maioneza, sare si piper dupa preferinta.
Se serveste pe felii de paine ca si aperitiv.
Este o salata fina si foarte delicioasa!
TIP: Trebuie consumata in aceeasi zi, deoarece lasata mai mult de cateva ore isi schimba culoarea si calitatile nutritive
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii