Se curata merele si se taie felii potrivit de groase. Se caramelizeaza 200 g zahar si se prelinge pe peretii cratitei. Se pun merele in cratita si se da la cuptor 15-20 de minute. In acest timp, se bat ouale intregi cu restul de zahar, se pune laptele caldut (nu fiert) si se toarna peste mere. Se mai lasa in cuptor 30 de minute, pana se face crema maronie. Este un desert foarte gustos si potrivit pentru zilele calde!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii