Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
In fiecare dovleac se pune cate o lingura de miere si se presara putina scortisoara.
Se incalzeste laptele usor impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul, coniacul si batonul de scortisoara.
Se bat bine ouale si se amesteca treptat cu laptele caldut.
Compozitia obtinuta se toarna in dovlecii tapetati cu miere si scortisoara.
Se dau dovlecii la cupor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a copt crema, se presara deasupra in fiecare dovleac cate o lingurita de zahar si se arde cu torta.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii