Se pune laptele la fiert. Intre timp se pune 250g de zahar intr-o cratita pe foc la topit, dupa ce s-a topit zaharul luati cratita de pe foc si incepeti sa invartiti de ea pana ce se raceste zaharul si sunt acoperiti peretii cratitei cu zaharul caramelizat. Dupa ce s-a fiert laptele puneti-l deoparte sa se mai raceasca . Ouale se bat bine cu mixerul impreuna cu restul de 250 g de zahar. Se adauga apoi ouale si esenta de rom peste lapte, se amesteca bine. Se toarna laptele amestecat cu oua in cratita cu zaharul topit si se baga la cuptor. Este gata cand s-a inchegat compozitia si a iesit siropul la suprafata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii