Se caramelizeaza cele 250 grame de zahar intr-un vas ce poate fi introdus si in cuptor. Zaharul caramelizat de distribuie uniform pe peretii vasului. Intre timp se fierbe laptele si se lasa la racit. Se bat cele 8 oua cu cele 4 linguri de zahar, se adauga laptele racit si esenta de vanilie. Compozitia rezultata se pune in vasul cu zaharul topit si se introduce in cuptor cca 1 h.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii