Jumatate din zahar se arde intr-o tava speciala.Trebuie sa aveti grija ca zaharul sa nu se arda prea mult, pentru ca devine amar.Cand este gata se ia de pe foc si se ung marginile tavii cu el,rotind tava de cateva ori, apoi se da la racit.Intre timp se separa galbenusurile de albusuri.Zaharul ramas se amesteca bine cu galbenusurile pana se topeste,se adaoga vanilia, coaja de portocala rasa si laptele rece(poate sa fie si nefiert).Se pun albusurile batute spuma si se amesteca totul cu lingura de lemn de sus in jos,pentru a aerisi compozitia.Se toarna totul peste zaharul ars si se da la cuptor.Se scoate cand crema este rumena deasupra.Se serveste rece.Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii