Se topeste zaharul intr-o cratita. Apoi se tapeteaza peretii cratitei cu zaharul topit. Incalzeste laptele si apoi bate ouale spuma impreuna cu zaharul vanilat. Adauga ouale amestecate peste laptele cald. Toarna mixtura peste cratita tapetata cu zahar ars si apoi pune cratita intr-o alta cu apa calda. Pune prajitura in cuptorul preincalzit pana cand se intareste si prinde o culoare maronie. Se raceste si se serveste in boluri.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii