Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate continuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilinat, se amesteca bine si se lasa sa se raceasa. Separat se bat albusele spuma, se adauga treptat restul de zahar si se bate continuu pana se intareste.
In compozitia de galbenusuri se adauga spuma de albusuri si jumatate din frisca. Se amesteca usor. Compozitia se pune in cupe care se tin la rece 2-3 ore. Se orneza cu frisca si ciocolata rasa. (Eu prefer sa pun mai multa frisca in compozitie decat sa pun pe desupra e mai buna asa).
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii