260g ton sunt 2 conserve. Se desfac conservele, se scurg bine, bine, dupa care se taie si se scoate continutul. Tonul scos din conserve se freaca cu mixerul cu untul, dupa care se adauga lingurita de lamaie (Hellasul) si se mai freaca putin. Se pun cele 3 linguri cu varf de maioneza si se freaca in continuare pana se omogenizeaza maioneza. Se adauga sare dupa gust si se mixeaza in continuare.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii