Se curata citeva teline si se rad pe razatoarea mare. Se pune 1/2 lingura de unt in oala de supa, sa se caleasca pina se inmoaie. Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba nine. Se sareaza, se trece prin sita si se toarna putin cite putin zeama. Separat se face un rintas de 1/2 lingura unt si 1/2 lingura faina, muiat cu lapte. Se adauga la supa, se amesteca si se lasa sa mai dea un clocot, apoi se toarna in castron si se serveste cu crutoane.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii