Orezul il spalam si-l scurgem. Stafidele le stropim cu rom. Pune laptele in oala sub presiune pe aragaz, adaugam orezul, coaja rasa de lamaie, zaharul, stafidele, esenta de vanilie si calculam 8 minute de gatit de la inceputul primului fluierat.
Dupa 8 minute scoatem aburul din oala si desfacem. Scoatem cu grija batonul de vanilie. Distribuim orezul in 4 boluri si pudram cu scortisoara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii