Merele se curata si se taie in 4,se scot semintele,apoi se taie in felii si se fierb in 250ml apa,vanilie si zahar.Dupa ce au fiert,se scot si se paseaza cu blenderul si se adauga gelatina topita(conform instructiunilor de pe pachet).Se lasa crema la racit si apoi se aduga 250 g frisca batuta.Crema astfel obtinuta se pune intr-o forma se lasa la frigider pentru 2 ore.Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu restul de frisca.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii