1. Se rade coaja si se stoarce sucul de lamaie.Se pun la fiert cu zahar pana se obtine un sirop, apoi se lasa sa se raceasca.
2. Se inmoaie gelatina in apa rece ( aproz. 8 linguri ).Se inglobeaza siropul racit in laptele batut.Se incalzeste putin gelatina si se amesteca cu 5-6 linguri de lapte batut, apoi se inglobeaza in restul de cantitatate de lapte batut.Cand compozitia incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta.Crema obtinuta se imparte in pahare se se lasa sa se intareasca la frigider 5-6 ore.
3. Se curata si se spala zmeura, apoi se incalkzeste usor cu zahar vanilat.Se adauga 2 linguri de apa si lichiorul.Se repartizeaza deasupra deserturilor si se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii