Se scurg visinile print-o strecuratoare,iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aproximativ 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
Se amesteca intr-un vas galbenusurile,interiorul batoaneor de vanilie,zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixeul pana devin spumoase.
Se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic,iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
Se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox.5 minute,pentru a capata o consistenta gelatinoasa.
Se impart trei sferturi din visine in 4 pahare.Se bate un pic crema,se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinele ramase si se presara bucatele de piscoturi.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii