Se taie capsunile felii, pastrand cateva intregi pentru decorare.
Se presara cu zahar si se zdrobesc sau se mixeaza.
Se imparte piureul in doua.
Se bate frisca si se amesteca cu iaurtul;se adauga jumatate din piureul de capsuni si se incorporeaza bine.
La cealalta jumatate de piureu se adauga mierea si se mamesteca bine.
In cupele de servit se aseaza un strat de iaurt cu frisca si capsuni, un start de piureu de capsuni cu miere si se incheie cu un strat de iaurt cu frisca.
Se decoreaza cu felii de capsuni si Frunze de menta.
Se lasa la frigider o ora inainte de servire.
Reteta am gasit-o in revista \"Click!Pofta buna\" si mi-a placut mult ideea folosirii iaurtului, fiind mai acrisor si racoritor decat frisca singura.
Am modificat totusi cantitatea de miere de albine de la 2 linguri( in revista) la 5 linguri, deoarece piureul nu mi s-a parut suficient de consistent.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii