1. Spala dovleceii. Curata-i si taie-i cubulete. Fierbe-i la abur, 20 de minute, sareaza si pipereaza.
2. Pune supa la fiert, adauga frunzele de tarhon, tocate dar pastreaza cateva pentru décor.
3. Dupa ce au firt dovlecii, mixeaza-i, adauga supa si tarhonul tocat, amesteca si pune-o la fiert, la foc mediu. Incorporeaza smantana, amestecand incontinuu. Lasa la fiert 5 minute.
4. Ia de pe foc si pune supa in boluri. Adauga cateva picaturi de ulei de masline, pune parmezanul si decoreaza cu frunzele de tarhon pastrate. Serveste imediat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii