Taiem dovlecelul ,morcovul si cartofii in cubulete, ai spalam si-i punem intr-o olicica de 5 litri sub presiune (merge si normala)Adaugam rosia taiata in 4 ,acoperim cu apa .Punem sare si lasam sa fiarba.Luam spuma si punem uleiul si capacul la oala .Lasam la foc 25 minute(daca oala este normala 35 minute).Apoi scoatem toate legumele si le mixam impreuna cu brinza topita si jumatate din bacon adaugind zeama daca este necesar.trebuie sa ramina crema grosuta.punem pe farfurii si presaram cu baconul ramas.Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii