Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scot, se scurg foarte bine si se lasa la racit.
Se prepara o maioneza astfel: se amesteca galbenusul de la un ou cu putina sare, lingurita de mustar, usturoiul pisat si ulei. Albusul se bate spuma si se adauga la final maionezei, rezultand o maioneza pufoasa.
Amestecam cu o lingura de lemn dovleceii scursi de apa si facuti piure, cu maioneza, si se mai adauga sare dupa gust.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii