Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii ai taiem in bucatele mai mici decit cartofii si dovleacul deoarece fierb mai greu).pulpa o spalam taiem in doua si punem peste legume(daca doriti puteti sa-i dati pielea jos).adaugam si firicelele de partunjel sare si acoperim cu apa.cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul de masline. ai punem capacul la oala si lasam 25 minute la foc mijlociu.Apoi scoatem carnea pe o farfurie si lasam sa se raceasca putin.legumele le scoatem si le mixam adaugind din zeama ramasa in oala pina cind ne iese o crema grosuta.punem in farfurii.scoatem carnea de pe oase si adaugam in mijlocul cremei.pofta buna
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii