Intr-un bol care se potriveste la cuptorul cu micro unde se pune ciocolata apa sarea si untul si se topesc.(se poate face si la ben-marin).
Se adauga galbenusele si koniakul si se amesteca bine.
Separat se bat albusele cu zahar spuma tare si se adauga la crema.Se imparte crema in pahare si se lasa la frigider cel putin 2 ore.Se orneaza cu bucatele de cicolata alba si se serveste.Este un desert minunat preferatul copiilor.
Se poate face aceiasi crema cu gust de cafea-in loc de apa se adauga 1/2 de ceasca de cafea espreso sau cafea turceasca.
O alta varianta -cu gust de alune -se schimba untul cu unt cu gust de alune si astfel capata alt gust.
Deasemeni putem sa-i dam gust de halva -se schimba untul in crema de halva care este in comert si deasupra se ornamenteaza cu bucatele mici de halva.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii