Intr-un bol care se potriveste la cuptorul cu micro unde se pune ciocolata apa sarea si untul si se topesc.(se poate face si la ben-marin).
Se adauga galbenusele si koniakul si se amesteca bine.
Separat se bat albusele cu zahar spuma tare si se adauga la crema.Se imparte crema in pahare si se lasa la frigider cel putin 2 ore.Se orneaza cu bucatele de cicolata alba si se serveste.Este un desert minunat preferatul copiilor.
Se poate face aceiasi crema cu gust de cafea-in loc de apa se adauga 1/2 de ceasca de cafea espreso sau cafea turceasca.
O alta varianta -cu gust de alune -se schimba untul cu unt cu gust de alune si astfel capata alt gust.
Deasemeni putem sa-i dam gust de halva -se schimba untul in crema de halva care este in comert si deasupra se ornamenteaza cu bucatele mici de halva.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii