Se pun la fiert laptele cu cacaua, zaharul si faina, amestecand din cand in cand pana incepe sa fiarba apoi se amesteca continuu pana se ingroasa. Dupa ce se ingroasa (are consistenta unei creme) se ia de pe foc, se adauga untul/margarina si se amesteca pana acesta se topeste.
Cand s-a mai racorit, se amesteca cu nucile.
Optional, in loc de nuci se pot folosi stafide sau alune nesarate sau coaja de portocala din dulceata.
Poate fi servita ca atare sau poate folosi ca umplutura pentru torturi sau prajituri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii