Incalzeste laptele si dizolva cafeaua in el. Bate frisca cu zaharul apoi incorporeaza laptele. Cu crema astfel obtinuta umple paharele in care doresti sa servesti cafeaua. Te poti juca putin asezand pe fundul unui pahar o bucatica de ciocolata amaruie sau o lingurita de ciocolata tartinabila, ori putina crema de nugat/praline si presara pe deasupra cacao pudra sau zahar pudra amestecat cu putina scortisoara.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii