crema de bostan cu branza de oaie

Timp pregatire
28 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 grame de miez de bostan
  • 2 fire de praz
  • 75 g branza de oaie
  • 1 pahar de lapte
  • 6 pahare de apa
  • sare si piper

Mod de preparare

se taie prazul in bucati subtiri iar bostanul in bucati potrivite,se condimenteaza si se acopera cu apa.se lasa

la fiert pana se inmoaie ingredientele dupa care se adauga aproape toata branza de oaie si laptele.se amesteca si se ia de pe foc.se paseaza totul si se da prin o strecuratoare fina ca sa iasa crema cat mai fina.se orneaza cu restul de branza bine faramitat .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise