Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa.
Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa, imparti caramelul in forme mici si misti formele in asa fel, incat sa fie acoperit si fundul si peretii cu caramel. apoi lasi deoparte.
Bati intr-un vas usor ouale cu lapte (ambele cutii), smantana, vanilia, sare, treci prin sita sa nu fie urme de ou, imparti compozitia in forme, le pui intr-o tava cu apa si la cuptor vor sta 40 min.
In acest timp, zmeura spalata o pui intr-un vas pe foc, iar dupa ce si-a lasat sirop, pasezi cu blenderul vertical, treci rezultatul prin sita, il pui din nou pe foc impreuna cu 1 lingura miere de albine,iar dupa ce s-a ingrosat putin, opresti focul.
Rastorni crema pe farfurii individuale si servesti cu sos de zmeura sau se poate servi direct din forme.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii