Punem laptele cu zahar intr-un vas pe foc,adaugam batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie, iar cand a ajuns in punctul de fierbere,dam vasul deoparte. Amestecam amidonul cu putin lapte,amestecam cu galbenusurile,rasturnam in vasul cu lapte,punem din nou pe foc si amestecam pana se ingroasa. In mai multe vase mici punem fructele decongelate si bine scurse,scoatem batonul de scortisoara, apoi umplem vasele cu crema,lasam sa se raceasca foarte bine, iar in momentul servirii presaram zaharul brun pe fiecare, apoi caramelizam cu pistolul special. Vom obtine un desert delicios,cremos la interior si crocant la exterior.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii