Portocala se curata de coaja.Coaja se pastreaza.Separat amestecati faina cu sucul de portocale,adaugati zaharul si coaja de portocala si fierbeti 1 minut.Se lasa sa se raceasca si se scoate coaja de portocala.Apoi,se adauga ouale batute.
Intr-o cratita ardeti zahar dupa gust pentru caramel.Dupa ce ati obtinut caramelul adaugati compozitia si se introduce la cuptor.Pentru a vedea daca este gata se incearca cu o scobitoare.Este gata cand scobitoarea iese curata si uscata.Se serveste rece ca atare sau cu frisca.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii