1) Amesteci 4 lg de zahar cu smantana si atunci cand zaharul sa topit, pui amestecul pe foc si il fierbi .
2)Amesteci galbenusurile, si le pui peste smantana fierbinte, adaugi esenta de vanoilie, sarea si mai amesteci putin.
3)topesti restul zaharului intr0un vas termorezistent si agiti, pentru a acoperi pereti cu zaharul, cand aceasta sa intarit, versi crema intr0un vas si dai la cuptor pentru 40 de minute.
4)Scoti vasul din cuptor si , dupa ce sa racit crema, o dai la frigider peste noapre.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii