Se bat foarte bine ouale cu 9linguri de zahar pana ce devine cremos iar zaharul este topit indeajuns,dupa care se adaoga esenta si laptele putin cate putin,amestecand incontinuare in acelasi sens.Separat intr-o craticioara se pun cele 3linguri de zahar ramase si se caramelizeaza bine dupa care o lasam putin sa se raceasca.Apoi punem toata compozitia in craticioara si o bagam la cuptorul deja incalzit la o temperatura de 150-max.170grade,pentru cel putin 40-50minute.Dupa scoaterea cremei din cuptor se lasa la racit.Se poate rasturna pe un platou si poate fi foarte bine acompaniata cu feliute de fructe(capsuni,mere sau chiar banane).Imi pare rau ca nu am fotografii dar pe viitor sper sa le postez.POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii