Creierul se spala si se scurge bine apoi se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scurge din nou,se condimenteaza si se lasa la racit. Se pun intr-un castron ouale cu pesmetul si se bat bine pane devine o compozitie cremoasa (ca o smantana mai consistenta). Creierul se trece prin aceasta compozitie apoi se prajeste in ulei incins la foc mic. Se scoate pe un prosop de hartie si se serverste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii